<strong>Palokuntanuoret</strong>

Palokuntanuoret

Palokuntanuorten toiminta koostuu viikkoharjoituksista, joissa harjoitellaan turvallisuusosaamista kasvatteaen turvallisuustietosia kansalaisia. Toimintaan kuuluu lisäksi mm. palokuntaleirit, kilpailut sekä tutustumiset esimerkiksi Poliisin toimintaan. Nuoriso-osastoomme kuuluu tällä hetkellä noin 50 nuorta, iältään 9-16 vuotta. Nuoret ovat jaettu ikänsä perusteella ryhmiin 9-12- vuotiaat ja 13-16 - vuotiaat. Viikkoharjoituksia pidetään ohjelman ( linkki ) mukaisesti.
<strong>Hälytysosasto</strong>

Hälytysosasto

Hälytysosaston tehtäviin kuuluu osallistua pelastuslaitoksen kanssa olevan sopimuksen mukaisesti pelastustoiminnantehtäviin. Osastolaiset osallistuvat myös ennaltaehkäisevään työhön, joita ovat mm. valistustilaisuudet. Pelastustoiminnan tehtäviä varten henkilöstö kouluttautuu jatkuvasti viikottaisissa harjoituksissa ja erilaisilla kursseilla.

Hälytysosaston harjoituksia pidetään maanantaisin koulutusohjelman (linkki) mukaisesti.

<strong>Kilpailutoiminta</strong>

Kilpailutoiminta

Nurmon VPK on yksi Suomen menestyneimpiä palokuntia kansainvälisissä CTIF-palokuntakilpailuissa, joita kutsutaan myös alan olympialaisiksi.   CTIF on maailmanlaajuinen palo- ja pelastusalan järjestö. CTIF on järjestänyt kansainvälisiä palokuntakilpailuja vuodesta 1961 lähtien. Nurmon VPK on ollut kilpailutoiminnassa mukana 1970-luvulta lähtien.

Thank you for your upload